Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύεται τον Tyler McBeth στη Νέα Υόρκη και μέσα από το «T-Live» της Τατιάνας Στεφανίδου δόθηκαν νέες λεπτομέρειες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε το γεγονός στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, αναέροντας τον λόγο της απουσίας του από την Ελλάδα την ημέρα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης είπε στο «T-live» πως ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth ενδέχεται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Μανχάταν, ενώ είχε αναφερθεί πως θα παντρευτούν στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

Στέφανος Κασσελάκης

Ο γάμος θα γίνει από υπάλληλο του Δήμου, και κρίνεται απαραίτητη η παρουσία ενός μάρτυρα. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth θα έχουν δίπλα τους τους γονείς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη μητέρα και τον αδελφό του Tyler McBeth.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, αναφέρθηκε και στη θεσμοθέτηση του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας: «Να δούμε πώς θα θεσμοθετηθεί και στη χώρα μας ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, να χαίρονται τη χαρά χωρίς στερεότυπα και καταναγκασμούς. Ένα ζευγάρι ομόφυλων ανδρών δεν μπορεί να τελέσει πολιτικό γάμο στην Ελλάδα».

Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει από τώρα ένα γλέντι για το γάμο τους το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα. «Γλέντι θα γίνει και στη χώρα μας το καλοκαίρι σε παραμεθόριο περιοχή. Πώς, έτσι; Εμείς δεν θα χορέψουμε;», είπε η Δώρα Αυγέρη στην εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ