Ο Στέφανος Κασσελάκης φιλοξενήθηκε στην επομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε με ειλικρίνεια στον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ ο Tyler McBeth παραχώρησε δηλώσεις για την γνωριμία τους.

«Πρώτα απ’ όλα, ήταν μια αυθόρμητη απάντηση σε μια χαλαρή εκπομπή, ούτε καν πολιτική εκπομπή. Γνωρίζω ότι μπορεί να πλήγωσα κόσμο με την απάντησή μου και σ’ αυτό τον κόσμο ζητώ συγγνώμη. Προφανώς δεν ήταν η πρόθεσή μου. Και μπορώ να πω κι εγώ, έκτοτε, επειδή είναι τελείως διαφορετικό το πλαίσιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η κουλτούρα απ’ ό,τι στις ΗΠΑ, προφανώς έχουμε αναθεωρήσει και πολλά πράγματα. Και θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδιά κάποια μέρα στη ζωή μας. Ανεξαρτήτως φύλου. Το βασικό είναι να υπάρχει ισότητα. Ισότητα σημαίνει ισότητα. Για όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων. Γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες, αυτό σημαίνει ισότητα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με τη δήλωση πως θέλει να κάνει δύο γιους.

«Ο Στέφανος και εγώ γνωριστήκαμε με έναν πολύ φυσικό τρόπο. Εκείνη την εποχή ζούσαμε και οι δύο στην Νέα Υόρκη, στο West Village και συνεχώς πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλον στη γειτονιά. Μετά από λίγο έγινα ιδιαίτερα εξωστρεφής και ήμουν κάπως ξέρεις, “θα πάω και θα μιλήσω σε αυτόν τον τύπο”. Οπότε πήγα και του συστήθηκα μια μέρα που γυρνούσαμε από το γυμναστήριο την ίδια ώρα», ανέφερε ο Tyler McBeth.

Στέφανος Κασσελάκης

«Η ζωή μου δεν άλλαξε με τη δημοσιότητα. Δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου. Το σημαντικό είναι να μένεις προσγειωμένος όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα. Τώρα όπου πάμε οι άνθρωποι μας αναγνωρίζουν. Υπάρχουν όμως κάποιες καταστάσεις που θα θέλαμε να μείνουν ιδιωτικά. Θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε παιδιά, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα γίνει αυτό. Έχουμε επικοινωνία ο ένας με την οικογένεια του άλλου και είμαστε πολύ της οικογένειας. Η σχέση μας ήταν πάντα ισότιμη. Ο Στέφανος δεν μαγειρεύει πολλά πράγματα, αλλά στα παϊδάκια είναι καταπληκτικός. Λατρεύω την Ελλάδα και δεν έχω νοσταλγήσει τις ΗΠΑ, οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί εδώ», τόνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ