Ο Στέφανος Κασσελάκης και Tyler McBeth παντρεύονται σήμερα στη Νέα Υόρκη. Την είδηση έκανε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, το ζευγάρι έχει προγραμματίσει από τώρα ένα γλέντι για το γάμο τους το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα. «Γλέντι θα γίνει και στη χώρα μας το καλοκαίρι σε παραμεθόριο περιοχή. Πώς, έτσι; Εμείς δεν θα χορέψουμε;», είπε καλεσμένη στην εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος».

Η Δώρα Αυγέρη σημείωσε ότι το ζευγάρι θα κάνει πολιτικό γάμο, τονίζοντας: «Ένας πολιτικός γάμος που μπορεί να γίνει στις ΗΠΑ, με βάση τον ισχύοντα εκεί νόμο, αλλά που δεν μπορεί να γίνει στη χώρα μας γιατί δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο».

Μετά το γάμο ο Στέφανος Κασσελάκης θα γυρίσει στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και να προχωρήσει απερίσπαστος στα πολιτικά του καθήκοντα.

«Είναι μια προσωπική υπόθεση του Στέφανου Κασσελάκη και πρέπει να ζήσει όπως επιθυμεί ο ίδιος», ανέφερε ο θείος του, Γιάννης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και Tyler McBeth αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

«Δεν γνώριζα για τον γάμο. Θα ήθελα να τους ευχηθώ να πετύχουν αυτό που επιθυμούν μαζί. Δεν έχω μιλήσει με τους γονείς του Στέφανου, στην Κρήτη πρώτα γίνεται κάτι και μετά στέλνουμε τις ευχές μας», σημείωσε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς καλεσμένος στο «Fay’s Time».

Φωτογραφίες: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ