Στέφανος Κασσελάκης – Tyler McBeth: Κυκλοφόρησε το προσκλητήριο του γάμου τους

Ο Στέφανος Κασσελάκης κι ο Tyler McBeth θα παντρευτούν το καλοκαίρι στα Χανιά και το προσκλητήριο του γάμου τους δείχνει πως το ζευγάρι επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους του.

Στέφανος Κασσελάκης - Tyler McBeth: Κυκλοφόρησε το προσκλητήριο του γάμου τους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τέλη Αυγούστου στο χωριό Σκινές, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη, δηλώνοντας μάλιστα στο προσκλητήριο πως πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα τους μέρη.

Το προσκλητήριο που παρουσιάστηκε χθες στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, είναι minimal, σε μπεζ γκρι αποχρώσεις και καλεί τους καλεσμένους να απαντήσουν στην εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του γάμου αν θα παρευρεθούν ή όχι.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του ενημερώνουν τους αγαπημένους τους που θα βρίσκονται από τις 28 Αυγούστου στο πλευρό τους, πως πρόκειται να ακολουθήσει ένα τετραήμερο γλέντι με μικρές αποδράσεις και παραδοσιακά τραπέζια.

Μάλιστα ο θείος του πολιτικού, Γιάννης Κασσελάκης, είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ θα γίνει τέλος Αυγούστου στα Χανιά. Είναι ένα γεγονός, το οποίο περίμενε πάρα πολύ.

Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί καταλαβαίνετε ότι έχει πάρα πολλούς γνωστούς από τον επιχειρηματικό χώρο, η ενασχόλησή του με την πολιτική σκηνή της χώρας τον κάνει να είναι πάρα πολύ γνωστός.

Η απόφαση του γάμου θεωρώ ότι λήφθηκε το 2023. Ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει πάρα πολύ τα Χανιά, ο χανιώτικος αέρας τον εμπνέει και τον δυναμώνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ