Ο πρόεδρος του Σύριζα, Στέφανος Κασσελάκης, και ο σύζυγός του Tyler McBeth μοιράζονται τα πουκάμισά τους και την αγάπη τους για τη μόδα

Ο πολιτικός που από την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μέχρι και σήμερα έχει συζητηθεί όσο κανείς άλλος, ετοιμάζεται για τον γάμο του με τον αγαπημένο του, Tyler McBeth , στις 28 Αυγούστου στα Χανιά κι όσο περιμένουμε την επικείμενη εμφάνισή τους ανατρέχουμε στις μέχρι τώρα στιλιστικές του επιλογές.

Ο πρόεδρος του Σύριζα, Στέφανος Κασσελάκης, και ο σύζυγός του Tyler McBeth μοιράζονται τα πουκάμισά τους και την αγάπη τους για τη μόδα
Στέφανος Κασσελάκης: Ο πρόεδρος που έγινε style icon

Ο Στέφανος Κασσελάκης, από την πρώτη κιόλας δημόσια εμφάνισή του, έδειξε την αγάπη του για τα καλοσιδερωμένα στενά πουκάμισα τα οποία και συνδυάζει με παντελόνια, εξίσου εφαρμοστά, που σπάνια ξεφεύγουν από μια γήινη χρωματική παλέτα.

Τις εμφανίσεις του συμπληρώνουν ζώνες και παπούτσια που συνήθως μοιράζονται το ίδιο χρώμα

Τις εμφανίσεις του συμπληρώνουν ζώνες και παπούτσια που συνήθως μοιράζονται το ίδιο χρώμα, αν όχι και την ίδια απόχρωση, δείχνοντας την αφοσίωση του προέδρου του Σύριζα στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Μένει τώρα να δούμε αν στον καλοκαιρινό του γάμο το ζευγάρι θα ψηφίσει υπέρ της απλότητας ή αν θα τολμήσει κάτι το διαφορετικό.

Όταν, σπάνια αποφασίζει να αποχωριστεί το αγαπημένο του all time classic κομμάτι, ο Στέφανος Κασσελάκης στρέφεται σε polo και πιο σπορ μπλουζάκια τα οποία και φοράει πάντα έξω από τα στενά τζιν με τα οποία τα συνδυάζει.

Στέφανος Κασσελάκης: ο πρόεδρος που έγινε style icon
Ο πρόεδρος του Σύριζα και ο σύζυγός του μοιράζονται την αγάπη τους για τη μόδα

Το στυλ του έχει σαφείς αναφορές στην laid back Αμερικανική αισθητική, κύριος άξονας της οποίας είναι η άνεση και το coolness. Αυτή η απλότητα είναι το στοιχείο εκείνο που καθιστά τις εμφανίσεις του κομψές και συνάμα προσεγμένες.

Stefanos-Kasselakis-Tyler-McBeth Στέφανος Κασσελάκης και Tyler McBeth
H απλότητα είναι το στοιχείο εκείνο που καθιστά τις εμφανίσεις του κομψές και συνάμα προσεγμένες.

Κι ενώ ο στιλιστικός μινιμαλισμός έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει και πιο τολμηρά κομμάτια, όπως η ροζ γραβάτα του ή το καρό φαρδύ σακάκι του. Μένει τώρα να δούμε αν στον καλοκαιρινό του γάμο το ζευγάρι θα ψηφίσει υπέρ της απλότητας ή αν θα τολμήσει κάτι το διαφορετικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ