Την 20ήμερη στρατιωτική θητεία του θα υπηρετήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παρουσιάστηκε στο κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Λίγο πριν βρεθεί στο κέντρο νεοσύλεκτων ανέβασε στο TikTok ένα video με την προετοιμασία του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έβαλε στο σάκο του μάλλινες κάλτσες, εσώρουχα, ξυριστικά, γυαλιστικό για τα άρβυλα, φακοί επαφής και χαρτί τουαλέτας, για το οποίο απορεί «καλά, δεν εχει ο στρατός χαρτί τουαλέτας».

Και φυσικά την ταυτότητά του που θα παραδώσει για να έχει την στρατιωτική κατά τη θητεία του.

Στο βίντεο μιλά ακόμη τηλεφωνικά με τη μητέρα του, που του δίνει την κλασική συμβουλή να πάρει μαζί μου μια ζακέτα και του λέει ότι θα τον συνοδεύσει στο στρατόπεδο ο πατέρας του «για να σε ξεπροβοδίσει», όπως και έγινε.

Όσο για τα πλάνα από τον θάλαμο της μονάδας, «θα φροντίσει ο Νίκος Ευαγγελάτος», λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια, ο στρατός κάνει τη δουλειά του», λέει κλείνοντας το βίντεο πριν περάσει την πύλη στη Θήβα.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περάσει πολύ χρόνο στην Θήβα, αφού όλη και όλη η στρατιωτική θητεία του θα είναι 20 ημερών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ως φαντάρος πια.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβασε φωτογραφίες από την ώρα που περνά την πύλη του στρατοπέδου και στη λεζάντα έγραψε: «Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας». Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ