Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη προχώρησε ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο “Love it” και αναφέρθηκε στην εποχή των 90s αλλά και στη μάχη με τον καρκίνο.

«Όλο αυτό έγινε πολύ γρήγορα που πραγματικά δεν συνειδητοποιούσα τι συμβαίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, αφού αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της δεκαετίας εκείνης με χιλιάδες εκδηλώσεις θαυμασμού.

Στέφανος Κορκολής

Ο Στέφανος Κορκολής, όμως, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με τον καρκίνο, υπογραμμίζοντας πως η γνωβστοποίηση έγινε τυχαία και όχι επί τούτου σε συναυλία του για τον σύλλογο “Ορίζοντες”.

«Δεν το έχω κρύψει υπό την έννοια ότι ανέφερε τον καρκίνο σε μια συναυλία για καρκινοπαθής. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάμερα από τοπικό κανάλι και το πήραν μετά τα μεγάλα κανάλια. Δεν είχα τη διάθεση να βγω και να το πω. Έγινε, όμως, έτσι και φυσικά βρήκα την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους κυρίως να κόψει το κάπνισμα. Εμένα με έφαγε το τσιγάρο. Είναι μια αρρώστια που πιστεύεις ότι δεν θα σου συμβεί. Είναι μια αρρώστια της μόδας και η πρόληψη είναι το σημαντικότερο»

Παράλληλα, ο γνωστός δημιουργός συμπλήρωσε: «Όσες φορές έχει χρειαστεί να κάνω τις θεραπείες, γιατί αυτό έρχεται και φεύγει, και βλέπω πολύ χειρότερα περιστατικά, επιμένω στην πρόληψη».

Στο ακόλουθο απόσπασμα μιλά για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Αντώνη Ρέμο αλλά και για την ηθοποιό Ειρήνη Παππά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ