Στέφανος Μιχαήλ: «Υπάρχουν άνθρωποι που 50 χρόνια μετά δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ»

«Υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή για τον Θοδωρή, δεν μπορώ να το προδώσω! Μετά από αυτό που θα συμβεί θα αλλάξουν όλα στη ζωή του, θα έρθουν τούμπα, χειρότερα από τώρα», είπε για τον ρόλο του ο Στέφανος Μιχαήλ.

Μέχρι τώρα έχουμε δει ότι ο Θοδωρής σκοτώνει την ερωμένη του και την κρύβει σε ένα πηγάδι, ενώ τα στοιχεία οδηγούν στον  Μάικλ (Χρήστος Λούλης) κάτι που βολεύει τον Θοδωρή.

Στέφανος Μιχαήλ: «Υπάρχουν άνθρωποι που 50 χρόνια μετά δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ»
Στέφανος Μιχαήλ: «Υπάρχουν άνθρωποι που 50 χρόνια μετά δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ»

Ο Στέφανος Μιχαήλ αναφέρθηκε και στον λόγο που τον έκανε να δεχτεί την πρόταση:

 «Ο κύριος λόγος που το είπα το «ναι» για τον ρόλο, είναι το κομμάτι το ηθικό και συναισθηματικό. Για μένα το θέμα της εισβολής είναι ένα τεράστιο θέμα και με “κρατάει από τον λαιμό” από τη μέρα που γεννήθηκα. 

Όταν είδα το δράμα ανθρώπων και άκουσα ιστορίες, και οδηγώντας κάθε μέρα στη Λευκωσία βλέποντας την τουρκική σημαία πάνω στον Πενταδάκτυλο είναι ένα άσχημο συναίσθημα. Ευχαριστώ τα παιδιά που δημιούργησαν αυτή τη σειρά, που έχει ένα τόσο σημαντικό θέμα και μετά που με επέλεξαν να συμμετάσχω. Αυτά τα παιδιά μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω ηθοποιός, τους είμαι ευγνώμων.

Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος για πολλούς λόγους. Και για την ιστορία και γι’ αυτό που βγαίνει προς τα έξω. 

Δυστυχώς, αφήσαμε το θέμα της εισβολής στην Κύπρο να ξεθωριάσει και μέσα από την σειρά την επαναφέραμε στο φως. Είναι λες και την ξαναζούμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας και τα δεινά που μας προκάλεσε η τουρκική εισβολή, είναι μία “ανοικτή πληγή”. 

Υπάρχουν άνθρωποι που 50 χρόνια μετά δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ, έχουμε ανθρώπους ξεριζωμένους δίπλα μας, έχουμε ανθρώπους που έχασαν αγαπημένους τους, ανθρώπους αγνοούμενους».

Δείτε όλα όσα είπε σε ζωντανή σύνδεση από την Κύπρο στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram / stefanos.michael

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ