Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κατ;αφέρει να ξεχωρίσει με τις διακρίσεις του στο τέννις και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ταξίδεψε στην Αμερική για το US Open.

Ο Έλληνας τενίστας πόζαρε για την αμερικανική Vogue, η οποία τον αποθεώνει, καθώς τον αναφέρει ως «Έλληνα Θεό» και «Κεραυνό της Ελλάδας», που «βρίσκει χρόνο να καλλιεργήσει το εξωγηπεδικό του ταλέντο, ενώ είναι ανοικτός στον κόσμο πέρα από τα στενά όρια του αθλητισμού».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μια μικρή γεύση στους followers του μέσα από μια ανάρτησή του .

«Έχω ένα ρητό που πραγματικά πιστεύω, και αυτό δεν μεταφράζεται μόνο στο τένις μου, το οποίο πρέπει να ακολουθείται κάθε μέρα. Η στάση ζωής που έχω έξω από το τένις, είναι να ζεις την κάθε ημέρα σαν να ήταν η τελευταία σου» σχολίασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη συνέντευξή του.

Να σας θυμίσουμε πώς πριν λίγες μέρες, οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για το γεγονός ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα σχολιάστηκαν αρνητικά από αρκετούς.

Ο τενίστας είχε πει: «Δεν έχω εμβολιαστεί. Δε μου έχει πει κανείς κάτι. Κανένας δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να μπορώ να παίζω, οπότε δεν το έχω κάνει» και συνέχισε: «Αν γίνει υποχρεωτικό, φυσικά και θα το κάνω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ