Οι φήμες ήταν πολλές αλλά πλέον είναι επίσημο πως η Paula Badosa και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποτελούν ζευγάρι, με τη σύντροφό του να μιλά στο αδερφάκι μας, HOLA, και να επιβεβαιώνει ότι βγαίνουν.

«Ναι βγαίνω μαζί του» δήλωσε στο ισπανικό περιοδικό “HOLA” η 25χρονη τενίστρια. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας στη Bild αναφέρθηκε στη σχέση τους και εξέφρασε τα συναισθήματά του.

«Εχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ τόσο πολύ κάποια άλλη, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Paula και είμαι χαρούμενος που άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο.

Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, σε αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο διότι όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι κάτι θα βρεις και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη. Και συμβαδίζουμε σε αυτό», είπε.

Σε άλλο σημείο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε: «Δε νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα. Υπάρχει μόνο μια εκδοχή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ