Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβανει τις διακοπές της στη Χαλκιδική με την κόρη της, Εύα, και περνά όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τις ομορφιές του μέρους.

Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της Εύας και η κόρη της δείχνει υπέροχη και σε καλή διάθεση. «Η γοργόνα μου» ανέφερε η Βάσω στην εικόνα που δημοσίευσε με insta story.

H Βάσω Λασκαράκη έχει αποκτήσει την Εύα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, και πρόσφατα σημείωσε: «Δίνω το εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το διαζύγιο με τον Γιάννη και πώς τα έχουμε καταφέρει, με λάθη και καλά. Ακόμα κι αν έχουμε διαφωνία για δραστηριότητα της Εύας πρώτα θα το συζητήσουμε και μετά θα μπει η Εύα στη συζήτηση. Η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει εκτος. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί κι έχεις αποκτήσει παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια. Ο άντρας μου με στηρίζει πολύ, κι ο Γιάννης έχει τη σύντροφό του που τον στηρίζει. Είμαστε σύμμαχοι».

Βάσω Λασκαράκη

Ακόμα, η Βάσω Λασκαρακη μοιράστηκε φωτογραφία της ίδιας με το μαύρο μπικίνι της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. «Διάθεση για selfie», έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός.

«Η σκληρότητα που υπάρχει γύρω μας, όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν με το #MeToo, το πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας και το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και όχι στον κόσμο μας. Επίσης, επειδή τα παιδιά ζουν στην εποχή της υπερκατανάλωσης και πολλές φορές δεν υπάρχει μέτρο, θα πρέπει εμείς να τα βοηθήσουμε να καταλάβουν ότι δεν έχουν αποκτηθεί όλα αυτά με ευκολία. Αυτό όμως που με προβληματίζει κυρίως είναι το πώς θα εξηγήσω στο παιδί μου ότι πρέπει να είναι προσεκτικό χωρίς να το φοβίσω για τη ζωή. Είτε μεγαλώνουμε κορίτσια είτε αγόρια, επιβάλλεται να τα μάθουμε να σέβονται το ένα το άλλο και τη διαφορετικότητά τους και, πάνω απ’ όλα, να αγαπούν τη ζωή και τους ανθρώπους και όχι να θέλουν να κατασπαράξουν τον άλλο», είχε εξομολογηθεί στο HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα για όσα την προβληματίζουν ως μητέρα.

Όσον αφορά το τι προσέχει στην εμφάνισή της είχε επισημάνει: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, να μην παίρνω κιλά! Έχω μπλέξει και το έχω πολύ εύκολο το φαγητό. Τώρα, για παράδειγμα, με περιμένει ένα τραπέζι για να δοκιμάσω τα πάντα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ