Στο νοσοκομείο «Υγεία» νοσηλεύεται εδώ και δύο μέρες ο Στηβ Κακέτσης έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο γνωστός επιχειρηματίας λαμβάνει την ενδεδειγμένη αγωγή, χωρίς να θεωρείται κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του.

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Αθήνας στον χώρο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό, Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Μάκη, ενώ διατηρούσε σχέση και με την τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου

Όταν ο Στηβ Κακέτσης μίλησε για την Κατιάνα Μπαλανίκα και την Άντζελα Δημητρίου

Σε παλαιότερη συνέντευξη, ο Στηβ Κακέτσης είχε πει αποκαλύψει: «Όταν χωρίσαμε με τη μητέρα του, ο Μάκης ήταν 24 ετών και τα καταλάβαινε όλα. Ο Μάκης και τώρα που έχουμε καταπληκτικές σχέσεις, πιστεύει ότι δεν άξιζει στη μητέρα του τέτοια μεταχείρηση. Ευτυχώς είμαι τυχερός γιατί είναι ένα εκπληκτικό παιδί το αγόρι μου».

Μάλιστα ο επιχειρηματίας, είχε προχωρήσει και σε πιο προσωπικές δηλώσεις που αφορούσαν την αιτία του διαζυγίου του. Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, η αιτία που χώρισε με την Κατιάνα Μπαλανίκα, ήταν η Άντζελα Δημητρίου. «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού» και συμπλήρωσε: «Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ» είχε πει τότε ο επιχειρηματίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ