Η Σούπερ Κική θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και η χαρά της είναι μεγάλη και δεν την κρύβει.

Η ίδια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μια ανάρτηση στο instagram όπου ενημέρωνε τους followers της ότι θα γίνει μόνη μαμά.

Σήμερα, προχώρησε σε μια άλλη αποκάλυψη που έχει να κάνει με το υπερηχογράφημα, αφού η Σούπερ Κική άκουσε για πρώτη φορά τον χτύπο της καρδιάς του μωρού της.

«Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», ανέφερε η Σούπερ Κική.

Η Super Κική το πρωί της Δευτέρας 27/6 βρέθηκε στον γιατρό της για τον καθιερωμένο υπέρηχο, όπου είδε μέσα από την κάμερα το μωρό της. Η ίδια μάλιστα, στη συνέχεια ανήρτησε ένα ακόμη βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένη ενώ στη συνέχεια έγραψε: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ. Λες και είχα ένα ρολόι μέσα μου. Α έχασα και τρία κιλά με την διατροφή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SUPER ΚΙΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ