Πριν από λίγες εβδομάδες σκάνδαλο είχε προκαλέσει το περιστατικό στο Survivor All Star, κατά το οποίο- όπως είχε αποκαλύψει ο Νίκος Μπάρτζης- η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχαν χρησιμοποιήσει κινητό στη ζούγκλα.

Ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλίτζαλι, βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή της τούρκικης τηλεόρασης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη με τις δύο παίκτριες.

Συγκεκριμένα, είπε, ότι δεν βρήκαν ίχνη επικονωνίας με δικούς τους ανθρώπους, κατά την έρευνα που διεξήχθη. «Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα» είπε ο Ατζούν αρχικά.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη με Δαλάκα και Χατζηανδρέου στο Survivor All Star

Και συνέχισε: «Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι. Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν».

Κλείνοντας, ο Τούρκος παραγωγός επισήμανε ότι: «Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ