Σε μία τεράστια αποκάλυψη που αφορά το Survivor All Star προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο ρεπόρτερ του «Πρωινό Μας» Νίκος Παρτσώλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, στο συμβούλιο της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός θα αποκαλύψει το νέο ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Ποιο είναι το νέο ειδύλλιο στο Survivor All Star

«Αυτή την Κυριακή, στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός θα κάνει μία ερώτηση που θα δημιουργήσει χάος και σε Ελλάδα και σε Άγιο Δομίνικο και σε όσους αγαπούν πολύ το Survivor. Στο δάσος, οι παίκτες πηγαίνουν για να ψάξουν την καρύδα τους, όπως μπορούν να πηγαίνουν στη θάλασσα για να βρούν το ψάρι τους. Υπάρχει λοιπόν στο δάσος μία καλύβα. Το να πάνε κάποιοι παίκτες μέχρι εκεί για να βρούν την τροφή τους, είναι θεμητό. Το να ορίζονται ραντεβού και να συναντιούνται κάποιοι παίκτες εκεί, μέσα σε αυτό το καλυβάκι, απαγορεύεται. Αυτή την ερώτηση λοιπόν θα θέσει ο Λιανός στον Μα΄ριο Πρίαμο αυτή την Κυριακή και στη συμπαίκτριά του με την οποία συναντιέται. Ο Γ. Λιανός θα κοιτάξει τον Μ. Πρίαμο και την συμπαίκτριά του λέγοντας ξεκάθαρα το όνομά της για ποιο λόγο συναντιούνται. Θα δημιουργηθεί χάος. Οι παίκτες θα έρθουν σε άβολη θέση.» αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης και το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα συμβεί στο συμβούλιο της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ