Πολύ ξαφνική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η απόφαση της Βρισηίδας Ανδριώτου να αποχωρήσει από το Survivor All Star αφού η ίδια δεν μπόρεσε να καθίσει παραπάνω από τις τρείς μέρες.

Η όμορφη Influencer, βρέθηκε καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τη μυστική συζήτηση που είχε με τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα λίγο πριν μπουν μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για ποιο λόγο ο Σπύρος Μαρτίκας ξαφνιάστηκε όταν η ίδια ανακοίνωσε σε όλους ότι αποχωρεί, η Βρισηίδα απάντησε: «Ο Σπύρος και πέρισι που με έζησε στο παιχνίδι ξέρει ότι δεν τα παρατάω ποτέ και κάνω και πράγματα συνέχεια και πιέζω τον εαυτό μου για να βοηθήσω τους πάντες, την οικογένειά μου. Πάντα είμαι σε όλους δίπλα. Δίνω το 100% μου και δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί και να πω “τώρα είναι η δική μου στιγμή”. Όχι. Θα είμαι δίπλα σε όλους.» και συνέχισε: «Του το είπα ότι πιεζόμουν στο αγώνισμα και του είπα “δεν είμαι καλά. Δε θέλω να πεθάνω στο παιχνίδι. Δεν αντέχω, παθαίνω κρίσεις πανικού”. Εκείνος μου είπε ότι είναι της στιγμής επειδή έχασα και του απάντησα ότι δεν είναι αυτό, απλά θέλω να φύγω. Τα τρία επεισόδια που είδατε εσείς, για εμάς ήταν μία εβδομάδα, που δεν τρώγαμε. Όλη αυτή την πίεση την είχαμε μία εβδομάδα. ».

Τι είχε ειπωθεί μεταξύ της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα λίγο πριν το Survivor All Star

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την Βρiσηίδα άμα ήθελε ο Σπύρος Μαρτίκας να αποχωρήσει μαζί της και να την ακολουθήσει. Εκείνη απάντησε: «Δε θα ήθελα ο Σπύρος να φύγει. Το είχαμε συζητήσει και μου είχε πει ότι άμα γίνει κάτι πάρα πολύ συβαρό και με ενημερώσουν ότι κάτι συμβαίνει άσχημο, τότε θα ερχόταν μαζί μου. Αλλά είχαμε πει ότι άμα κάποιος από τους δύο τα παρατήσει, ο άλλος συνεχίζει. Πήγαμε να παίξουμε μαζί λενα παιχνίδι και θα συνεχίζουμε να το παίζουμε. Εγώ δεν άντεξα και προτίμησα την ψυχική μου ηρεμία. Άμα ο Σπύρος το αντέχει, ας μείνει!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ