Η Άσπα Πρεδάρη αποχώρησε από το Survivor και μίλησε στην εκπομπή “Love it” για το σχέδιο “Μαρτίκα”, τη σχέση Μυριέλλας και του Γιώργου Κατσαούνη, ενώ σχολίασε και τις φήμες που θέλουν τη Σοφιάννα και τον Γιάννη να έχουν έρθει αρκετά κοντά.

«Όποιος έχει στρατηγική καλά κάνει. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής» είπε η Άσπα και συνέχισε για τον Σπύρο Μαρτίκα: «Του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα του Μαρτίκα! Πιστεύω ότι ζει για αυτό. Από την πρώτη εβδομάδα τον έλεγα δήμαρχο και του αρέσει να βγάζει λόγους. Δηλαδή μπορεί να βγάλει έναν μεγάλο λόγο ακόμα και για την ντομάτα».

«Τον Γιώργο Κατσαούνη τον συμπαθούσα πάρα πολύ στην αρχή. Εμένα προσωπική στην αρχή μου είχε χαρίσει άπειρο γέλιο. Μετά όμως άλλαξε. Ίσως οι συνθήκες και η πείνα τον άλλαξαν, ένιωθα ότι από μόνος το περνάει δύσκολα. Πιστεύω ότι η σχέση του με την Μυριέλλα ήταν αληθινή και από τις δύο μεριές, στο τέλος όμως δεν τους βγήκε. Μετά ο Γιώργος της μιλούσα πολύ άσχημα, σαν να μην τη σεβόταν πολύ χωρίς να προκάλεσε τόσο η Μυριέλλα θεωρώ. Ο Γιώργος ήξερε που πήγαινε και ήξερε ότι η Μυριέλλα έχει κάτι άλλο έξω, ήξερε που πήγαινε», σχολίασε η Άσπα Πρεδάρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ