Ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά τα όσα συνέβησαν στο Survivor ανάμεσα σε “Διάσημους” και “Μαχητές” αναφορικά με τον στημένο αγώνα ασυλίας που είπε ο Γιώργος Κατσαούνης, αναφέρθηκε σε κάτι που του είχε ζητηθεί σε ένα πρωτάθλημα πάλης.

Ο παίκτης του Survivor και πρωταθλητής πάλης καθώς μιλούσε στη κάμερα για τα όσα αναφέρθηκαν για το στημένο αγώνα ασυλίας, αναφέρθηκε σε ένα περισταστικό που είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια. Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποκάλυψε ότι του είχε ζητηθεί να στήσουν έναν αγώνα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αυτό ήταν κάτι που προκάλεσαι την αντίδραση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Στο Happy Day μίλησε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης και μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδία, Γιάννης Αρζουμανίδης αλλά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέργιος Λεωνάκης.

«Νομίζω είναι ένα σχόλιο ειλικρίνειας από τον Γιώργο. Κάθε αθλητής, δε θα μπορούσε να ξεπεράσει την ηθική του και να προδώσει τα πιστεύω του. Είναι κάτι που καλώς ή κακώς γίνεται στα παρασκήνια με τα μεγάλα συμφέροντα. Υπάρχουν κάποιες χώρες που έχουν μεγάλα συμφέροντα για να διακρίνουν αθλητές και πολλές φορές πλησιάζει κόσμο και προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις.

Καλά κάνει η Ομοσπονδία και ζητάει ορισμένες διευκρινήσεις για να διαλευκανθεί η υπόθεση σε βάθος. Θέλουμε έναν καθαρό αθλητισμό και στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό. Εγώ μιλάω σαν αθλητής που ξέρει πολύ καλά τον Γιώργο παρόλο που είμαι μέλος του ΔΣ. Έχει συμβεί και στα δικά μου χρόνια. Μπορεί να τον προσέγγισε ο οποιοσδήποτε. Αν γίνει κάτι τέτοιο ενδεχομένως να είσαι υποχρεωμένος να το δηλώσεις στην Ομοσπονδία αλλά σκεφτείτε έναν αθλητή 18-20 ετών σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται, ούτε στον προπονητή σου δε μπορείς να πεις κάτι τέτοιο» ανέφερε ο Γιάννης Αρζουμανίδης.

Από τη δική του πλευρά, ο Στέργιος Λεωνάκης, Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης είπε για το θέμα:

«Από τη στιγμή που εμπλέκεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κατ’ επέκταση η παγκόσμια Ομοσπονδία που σίγουρα θα ζητήσει εξηγήσεις, είμαστε υποχρεωμένοι όταν επιστρέψει ο Γιώργος να τον καλέσουμε να μας εξηγήσει πότε και που συνέβη αυτό και να μας πει τι ακριβώς έγινε. Ο Γιώργος είναι ένας αθλητής διαμάντι που τον καμαρώνει το Πανελλήνιο όχι μόνο εμείς. Μάθαμε εκ των υστέρων για τη συμμετοχή του στο Survivor αλλά δεν είχα καμία υποχρέωση να μας ζητήσει την άδεια για να πάει. Δεν είναι αγώνες πάλης». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ