Η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε για αρχή  στο κλίμα που επικρατεί στη Μπλε ομάδα του Survivor, λέγοντας: «Το θέμα ήταν το κλίμα στη Μπλε ομάδα γενικά. Υπήρχε μια αρνητικότητα από όλους προς όλους. Ο καθένας έψαχνε πράγματα που τον ενοχλεί στους άλλους για να έχει τη δικαιολογία να μπορεί να ψηφίσει».

Παράλληλα, η  Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για την γνωριμία της με τον Τζέιμς Καφετζή πριν μπουν στο reality επιβίωσης και μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε ως τον πιο στρατηγικό παίκτη: «Με τον Τζέιμς γνωριστήκαμε το περσινό καλοκαίρι όπου είχα κάνει διακοπές στη Ρόδο, λόγω των υπηρεσιών που παρέχει με τα σκάφη. Όταν ενημερωθήκαμε ότι θα είμαστε μαζί στο Survivor είχαμε συμφωνήσει να μην το αναφέρουμε. Και έμαθα λίγο καιρό πριν φύγω ότι το ήξεραν όλα τα παιδιά. Εγώ κράτησα τον λόγο μου, εκείνος δεν τον κράτησε. Κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους είναι το μυαλό και ο Τζέιμς το έχει μπόλικο. Είναι νομίζω ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι».

Σε άλλο σημείο, σχολίασε το «φλερτ» της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον Αλέξη Παππά, λέγοντας: «Δεν θα έλεγα ότι φλερτάρει. Είναι έτσι με όλους. Είναι πολύ ευχάριστη», ενώ ακόμη, η πρώην παίκτρια του Survivor είπε ότι είναι σοκαρισμένη με τον Νίκο και το μένος  που είχε προς εκείνη.

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ