Η Κάτια Ταραμπάνκο εισβάλλει στο Survivor, και οι παίκτες του reality την υποδέχτηκαν. Ωστόσο, το μοντέλο φαίνεται πως δέχτηκε να ενταχθεί στο reality show, αφού το ποσό που της δίνεται ανά εβδομάδα είναι πραγματικά μεγάλο.

Μέσα από το “Πρωινό” αναφέρθηκε ότι η Κάτια θα λαμβάνει 10,000 ευρώ ανά εβδομάδα και ο Νίκος Παρτσώλης έκανε γνωστούς και τους όρους του συμβολαίου της. Όπως είπε ο δημοσιογράφος του ANT1 δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης. Μη καταβολή χρημάτων σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης, καταβολή συνολικού μηνιαίου μισθού για αποχώρηση με οδηγία γιατρού και option για μελλοντική συνεργασία.

H Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε και την περσινή σεζόν στο Survivor, όμως λόγω της έξαρσης του αυτοάνοσου που αντιμετωπίζει έπρεπε να αποχωρήσει.

«Η αλήθεια είναι ότι πήγα σε πολλούς γιατρούς γιατί δεν έχω την κλασική ψωρίαση, που βγαίνει μόνο στους αγκώνες και στα γόνατα. Η δική μου περίπτωση απλώνεται σε όλο μου το σώμα και γίνομαι πουά. Τελικά, η διάγνωση ήταν πως πρόκειται για σταγονοειδή ψωρίαση. Το αποδέχθηκα και άκουσα το σώμα μου», είχε αναφέρει το μοντέλο στην συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ