Η Κόκκινη ομάδα κέρδισε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor το έπαθλο επικοινωνίας κι έτσι ο Τριαντάφυλλος ήρθε σε επαφή με τη Δήμητρα Σιαμπάνη.

Ο Τριαντάφυλλος ρωτούσε επίμονα τη σύζυγό του αν τον αγαπάει, όμως εκείνη δεν του απαντούσε, ενώ του τόνιζε να χαλαρώσει. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με το ότι στο προφίλ της στο facebook έχει το «ελευθέρη» στην «κατάστασή» της έκανε αρκετούς να απορήσουν.

Τριαντάφυλλος σύζυγος Survivor

Η απάντησή της

Σήμερα, μέσα από το «Happy Day» δόθηκε επίσημη απάντηση από τη Δήμητρα Σιαμπάνη, και έβαλε τέλος στις φήμες. Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε μαζί της τηλεφωνικά και του δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει η δημοσιότητα: «Μου είπε η κοπέλα “ξέρεις ότι δεν θέλω να ασχολούμαι με όλη αυτή τη δημοσιότητα”, το ξέρω γιατί μου το έχει ξαναπεί. Καταλαβαίνω το συνεσταλμένο του χαρακτήρα της ως προς τη δημοσιότητα. Για το προφίλ στο facebook μου είπε ότι είναι ένα παλιό προφίλ που έχει πριν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο και γι’ αυτό έχει “ελεύθερη”. Μάλιστα, είχε ότι ακόμη δουλεύει σε ένα κρατικό νοσοκομείο, ενώ τώρα δεν δουλεύει. Δεν έχει ανανεώσει όλα τα στοιχεία του προφίλ της. Μου εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουν κι ένα παιδάκι και δεν είναι ωραίο να συζητιούνται αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ