Ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε στο «Happy Day» και μίλησε για τον «Σασμό», την κόρη του Νικολέττα, αλλά και τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου.

«Σε αυτή τη φάση το μυαλό μου βρίσκεται πραγματικά στον κόσμο που έχει πληγεί», θέλησε να αποσαφηνίσει αρχικά ο ηθοποιός. «Ελπίζω γρήγορα να αποκατασταθούν τα πράγματα».

«Συγκινούμαι με την κόρη μου. Είναι σαν να πηγαίνω κι εγώ ξανά σχολείο. Πάντα ένα παιδί σε κάνει να βλέπεις ξανά τα πράγματα, αυτά που ίσως έχεις βαρεθεί και συνηθίσει. Στην περιοδεία με τις “Βάκχες” την πήραμε μαζί την κόρη μας. Θα ήταν αφόρητο να λείπω τόσες μέρες χωρίς το παιδί», είπε για την κόρη του ο Δημήτρης Λάλος. «”Σε ξέρουν όλοι” με ρώτησε μια μέρα», είπε ο ηθοποιός. Η κόρη του πήγε στην Α’ τάξη του Δημοτικού.

Ο Δημήτρης Λάλος δήλωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η γυναίκα μου έχει κάνει μια πάρα πολύ μεγάλη διαδρομή. Χαίρεται με τις εκδηλώσεις θαυμασμού».

Ο Δημήτρης Λάλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA και μίλησε για τον «Σασμό», όσα έρχονται στην τρίτη σεζόν και όσα το κοινό θα παρακολουθήσει στη μικρή οθόνη.

Κεντρική εικόνα: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ