Ο Γιάννης Σμαραγδής, φανερά συγκινημένος, μίλησε στο «Εμείς» και στην Ίνα Ταράντου για τη δικιά του Ελένη, τη γυναίκα του που ήταν μαζί 55 ολόκληρα χρόνια. «Εγώ απλώνω το χέρι μου και λείπει η Ελένη», είπε ο Γιάννης Σμαραγδής και συνέχισε «θέλω να πω στην Ελένη ότι την αγαπώ πολύ».

«Δύσκολο είναι. Η Ελένη εκεί που είναι καλύτερα από ότι ήταν εδώ. Η ψυχή δεν τελειώνει και αν έχεις κάνει το καλό, ανεβαίνουν στον υπερουράνιο τόπο, πάει κοντά στο Θεό. Η Ελένη έκανε μόνο το καλό άρα είναι καλά εκεί που είναι. Εγώ απλώνω το χέρι μου και μου λείπει», είπε με τρεμάμενη φωνή ο Γιάννης Σμαραγδής.

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται την απώλειά της, είπε: «Όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ να βρω το νήμα για να έχω επαφή μαζί της. Όσο ζούσε η Ελένη, είχα πει δημόσια ότι η Ελένη είναι άγγελος με φτερά, μου δανείζει τα φτερά για να κάνω τις ταινίες και μετά της τα επιστρέφω για να μην μείνει άπτερη. Τα φτερά της τώρα είναι κρυστάλλινα, είναι ουράνια. Στον ύπνο μου την ακούω καμιά φορά. Καταρχήν ό,τι κάνω το είχε η ίδια εγκρίνει πριν φύγει. Το ισχυρό πρόσωπο δεν ήμουν εγώ ήταν εκείνη. Όλα τα έργα που έχω κάνει τα γέννησε η Ελένη και εγώ είμαι ο ενδιάμεσος. Ηταν άγγελος που ήρθε για να με προστατέψει».

Πρόλαβε να της τα πει όλα; «Όχι! Θα της έλεγα ότι την αγαπώ πολύ!», απάντησε φανερά φορτισμένος.

Η Ελένη Σμαραγδή «έφυγε» τον περασμένο Ιούλιο, σε ηλικία 73 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και κυρίως τον Γιάννη Σμαραγδή, καθώς, ήταν το στήριγμά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ