Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης καμαρώνουν την επιτυχία του γιου τους στις Πανελλαδικές και η ηθοποιός μοιράστηκε τη χαρά της.

«Ευχαριστώ αγόρι μου! Μοιράζομαι την χαρά μου μαζί σας! Ας βγει κι ένας επιστήμονας απ’αυτή την οικογένεια!», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι παντρεμένοι από το 1997 έχουν τρία παιδιά, τις δίδυμες κόρες, Όλγα και Νίκη και τον Γιάγγο. «Είναι πολύ ισορροπημένη και γλυκιά η επικοινωνία μας με τον Γεράσιμο, είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει. Καταλαβαίνουμε αρκετά ο ένας τον άλλον. Είμαστε μαζί 28 χρόνια», είχε αναφέρει στην κρατική τηλεόραση.

«Ο γιος μας ονομάζεται Γιάννης και Άγγελος. Το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο του Μίκα Βάλταρι “Ο Μαύρος Άγγελος”. Είναι η ιστορία του Παλαιολόγου, είναι λίγο επιστημονικό. Έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη – Άγγελο. Είχαμε πει ότι αν κάνουμε γιο, πριν τα φτιάξουμε, θα τον βγάλουμε Ιωάννη – Άγγελο. Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας, όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε “αν παντρευτούμε ποτέ και κάνουμε παιδί”. Βασικά λέγαμε πως θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι ήμασταν άσχημοι με έναν τρόπο. Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο», συμπλήρωσε η Μπέσσυ Μάλφα.

«Μας αρέσει ακόμα να κάνουμε πλάκες μεταξύ μας. Όμως φάρσες, όχι, δεν μου κάνει», είπε για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ