Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Τόλη Βοσκόπουλου, και η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου ήταν εμφανώς συγκινημένες.

Η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που δέχτηκε και επέλεξε να κοινοποιήσει φωτογραφία από τη «Γη της ελιάς», τη στιγμή που η ηρωίδα της Αθηνά κοιτάζει τον ουρανό ακούγοντας τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Αυτήν την εικόνα από το σήριαλ δεν θα την ξεχάσω ποτέ…. Συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη που άφησε ελεύθερη την Αθηνά να γίνει για λίγο μπροστά στις κάμερες η Άντζελα που έστειλε ένα βλέμμα αγάπης στον άνθρωπο της ψηλά στον ουρανό. Να ζήσεις να τον θυμάσαι κορίτσι μου τον πρίγκιπά σου», έγραψε μια ακόλουθος της Άντζελας Γκερέκου.

«Να είστε γερή να τον θυμάστε! Φοβερή η αποτύπωση της αγάπης σας στην φωτογραφία», «Να είστε γερές να τον θυμάστε. Ήταν ένας υπέροχος μοναδικός και πάνω απ’ όλα άνθρωπος», «Να είστε πάντα καλά γέροι να το θυμάστε, όλοι του η οικογένεια όπως και εμείς όλοι οι θαυμαστές που τον λατρεύουμε και θα τον λατρεύουμε . Ήταν και θα είναι μοναδικός άνθρωπος με μια σπάνια καρδιά, ψυχή και καλοσύνη, με αγγελική μορφή. Ανεπανάληπτος είναι και θα είναι για πάντα στις ζωές μας ο δικός μας Τόλης», ήταν κάποια από τα σχόλια.

Γη της Ελιάς: Η καθηλωτική στιγμή που η Άντζελα Γκερέκου ακούει Τόλη Βοσκόπουλο και κοιτάζει τον ουρανό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ