Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε για τους γιους της Μπάμπη και Βασίλη, για τον δεσμό της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε!

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος και εκείνη την στιγμή και την επόμενη ημέρα. Ενημέρωσα την εταιρία για τον άνθρωπο που έτυχε να είναι και παραγωγός μου. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Όταν κάποια γυναίκα βρει τη δύναμη για να μιλήσει θα το κάνει, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια στην Ελένη Μουστάκη.

Ηλιάδη

Όσον αφορά στους γιους της και το φιλί με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, η Αγγελική Ηλιάδη επισήμανε: «Έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, ό,τι και να έβλεπαν θα ήταν φυσιολογικό. Εγώ δεν νιώθω και ποτέ δεν ένιωσα αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για την σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί;».

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στο παρελθόν

«Η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισα τη σεξουαλική παρενόχληση με θάρρος, και θράσος και το αντιμετώπισα εκείνη τη στιγμή και την επόμενη μέρα. Είχα μιλήσει τότε στη δισκογραφική εταιρεία που ήμουν, για τον άνθρωπο αυτό που με παρενόχλησε σεξουαλικά ο οποίος τύχαινε να είναι και ο παραγωγός μου. Ενημέρωσα την εταιρεία γι’ αυτό που μου είχε συμβεί. Η ικανοποίηση που πήρα ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός απομακρύνθηκε από τον χώρο. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Ήταν αυτό που με κάλυψε αλλά και εκείνη την ώρα που μου επιτέθηκε. Βρήκα το θάρρος να τον αντιμετωπίσω. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει τα πράγματα διαφορετικά. Όταν μια γυναίκα βρει την δύναμη για να μιλήσει για κάτι τέτοιο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ