Η γνωστή ελληνική εταιρεία βιολογικών hair products “Artego Hellas” και οι ιδιοκτήτες της Ελπίδα και Νίκος Κατσάτσος πραγματοποίησαν ένα ακόμη sold out σεμινάριο με καλεσμένο hair expert τον Gary Madrous και με θέμα: “Summer Look”.

Πλήθος επωνύμων από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, καθώς και επαγγελματιών της κομμωτικής που έσπευσαν από νωρίς στο Studio της Artego στον Πειραιά, ενημερώθηκαν για τις νέες σειρές προστασίας μαλλιών, τις τελευταίες τάσεις των καλοκαιρινών χρωμάτων και για όλα τα tips ενός άψογου wet summer look, πάντα με vegan προϊόντα της σειράς “Deco Beauty”.

H οικογένεια Κατσάτσου ως έμπειροι επαγγελματίες στον τομέα της επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών, προσφέρει  χρήσιμες τεχνικές συμβουλές που αναβαθμίζουν τις γνώσεις, την εξειδίκευση και τις υπηρεσίες κάθε κομμωτηρίου και επαγγελματία του χώρου.

showbiz
Gary Madrous – Γκέλυ Αθηναίου – Κατερίνα Στικούδη – Ελπίδα Κατσάτσου – Νίκος Κατσάτσος

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 διεθνείς αγορές από το 1997, η εταιρεία καθοδηγείται από το πνεύμα της εξερεύνησης και την επιθυμία για δημιουργία και υποστήριξη των επαγγελματιών στον χώρο της περιποίησης μαλλιών. Ο κύριος στόχος της “Artego Hellas” είναι να εξασφαλίσει κορυφαία προϊόντα, προηγμένη εκπαίδευση και ικανοποιημένους πελάτες.

Νίκος Κατσάτσος – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Βασίλειος Κωστέτσος – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Ελπίδα Κατσάτσου – Γκέλυ Αθηναίου – Gary Madrous
Βιβή Αναστασιάδου – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Νικολέτα Σερέτη – Βασίλειος Κωστέτσος
Νικολέτα Σερέτη – Σπυριδούλα Τριάντου
Σπύρος Μπιμπίλας – Βίκυ Κάβουρα
Κατερίνα Στικούδη – Χάρης Σιανίδης
Βιβή Αναστασιάδου – Ρενέ Σαραντινού – Δώρα Αναγνώστου
Μάριος Γκόγκος – Μάνια Καπαράκου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ