Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, παραχώρησε στο HELLO! και στη Μαρία Κολλιάτσα μία σπάνια συνέντευξη και μιλά για το τι αναμένεται για το μέλλον, για τα παιδιά της, τις ιδανικές σχέσεις, αλλά και την μεγάλη της επιστροφή στον ΣΚΑΪ.

Γεμάτη ενέργεια και πιο όμορφη από ποτέ η Μαρία Μπακοδήμου μιλά στο HELLO! για όλα.

Ποια είναι η ανάγκη που σας ώθησε να επιστρέψετε στον ΣΚΑΪ, και πάλι με μία εκπομπή που προϋποθέτει μεγάλη δέσμευση, μία εκπομπή με πολλές ανάγκες.

Η ανάγκη για μια πιο θετική ματιά! Κάποια στιγμή αισθάνθηκα πολλή μιζέρια βλέποντας συνεχώς ανθρώπινα δράματα. Βέβαια, συνέβαιναν πάντα, αλλά τελευταία είναι πιο άγρια τα πράγματα. Όσο τα ανακυκλώνουμε τόσο πιο αρνητική γίνεται η ατμόσφαιρα. Θέλω να επικοινωνήσω με πιο θετική ματιά, πιο ψυχαγωγική, χιουμοριστική και σατιρική, ακόμα κι αν αναγκαστούμε κι εμείς να ασχοληθούμε και να συζητήσουμε μια ενδεχόμενη δύσκολη επικαιρότητα. Όμως δεν θα διογκώσουμε ούτε θα ανακυκλώσουμε τις αρνητικές ειδήσεις.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον ανταγωνισμό και όλα όσα συμβαίνουν στην τηλεοπτική αρένα; Τι πιστεύετε ότι θα ξεχωρίσει το κοινό στον έναν ή τους πολλούς;

Αυτό δεν το γνωρίζει ποτέ κανείς όταν μπαίνει στο παιχνίδι. Αν το ήξερα και ήμουν διευθύντρια σε κάποιο Μέσο, θα έλεγα: «Αυτό ξεχωρίζει ο κόσμος, ας ακολουθήσουμε μια τέτοια συνταγή». Καμιά φορά τα outsiders σε εκπλήσσουν και οι επιτυχημένες συνταγές σε απογοητεύουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω κάτι που θα κάνω καλά, που θα με εκφράζει, θα νιώθω ωραία μέσα σε αυτό και που θα είναι τίμιο. Είμαι από τους ανθρώπους που δουλεύουν. Είμαι ψυχασθενής με τη δουλειά, οπότε ξέρω ότι θα είμαι τίμια απέναντι και σε αυτό το προϊόν. Θέλω να είμαστε μια καλή παρέα και να μας επιλέξει ο κόσμος. Ο ανταγωνισμός πάντα υπήρχε, και καλά κάνει και υπάρχει. Επειδή είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το επάγγελμα, γνωρίζω όλους τους ανθρώπους του χώρου και τους αγαπώ διότι όλοι περνάμε τα ίδια. Δεν μπορώ να δω αρνητικά ένα συνάδελφο.

Στο παρελθόν ήσαστε δίδυμο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Τώρα παίρνετε όλη την παρουσίαση πάνω σας.
Νιώθετε νοσταλγία ή έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για σας και πηγαίνετε για άλλα;
Νοσταλγία δεν νιώθω γενικότερα. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μια καινούρια μέρα που μας φέρνει καινούρια πράγματα. Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατά πίσω. Το τώρα είναι που υπάρχει και το τώρα προσφέρει χιλιάδες πιθανότητες να ζήσουμε πολύ όμορφες και δημιουργικές καταστάσεις.

Ναι, αλλά και το πριν είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή.
Σίγουρα το πριν είναι αυτό που μας έχει φέρει στο τώρα. Στη ζωή μου, όμως –και στην προσωπική και στην επαγγελματική–, δεν αναπολώ το παρελθόν. Απλώς, καμιά φορά κοιτάζω πίσω για να δω αν μπορώ να γίνω καλύτερη παρατηρώντας λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ