Λίγες μόνο μέρες μετά την αποκάλυψη του γάμου τους, ο οποίος έγινε στις Σπέτσες, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έχουν ένα ακόμη μεγάλο νέο! Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο μουσικοσυνθέτης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Το γάμο τους γνωστοποίησε η πολιτικός με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο δημοσίευσε στη συνέχεια και ο σύζυγός της.

https://www.instagram.com/p/COcfNdXlKbf/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί

Όπως αποκαλύπτει η Μαρία Λεμονιά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η βουλευτής είναι πολύ χαρούμενη που κυοφορεί το πρώτο της παιδί, το οποίο είναι καρπός ενός μεγάλου έρωτα.«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία» και συνεχίζει: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος», εξομολογείται στη συνέντευξή της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα:

Όλγα Κεφαλογιάννη- Μίνως Μάτσας: Παντρεύτηκαν

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του γάμου τους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!