Όταν, πριν λίγες μέρες, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε πως μετά από 17 χρόνια πέφτουν οι τίτλοι οριστικού τέλους της εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά” το τηλεοπτικό κοινό ξαφνιάστηκε και συγκινήθηκε. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε χθες στην πρεμιέρα της εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη “Δε γκραντμάδερ” στο Open για πρώτη φορά, αναφέροντας τα συναισθήματά του αλλά και το μεγάλο “απωθημένο” του.

Σπύρος Παπαδόπουλος

Όλα όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο ηθοποιός μίλησε για τον σημαντικό και πολύ θετικό ρόλο που έπαιξαν στην ψυχολογία του τα γυρίσματα της εκπομπής όλα αυτά τα χρόνια και επιπλέον θυμάται το κέντρο διασκεδάσεων «Τα παιδία παίζει» που λειτούργησε για 2 χρόνια στην Κέα στο παρελθόν.

Μίλησε επίσης για το μεγάλο μουσικό “απωθημένο” του: “Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ να έρθει και δεν ήρθε ήταν ο Σταύρος Ξαρχάκος. Τον ήθελα πολύ. Του είπα μάλιστα και κάποια στιγμή ότι εάν έρθεις να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μπορώ και να σταματήσω την εκπομπή. Αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει, γιατί πριν από όλα καταλαβαίνω εγώ τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση, τους νιώθω τους ανθρώπους. Αλλά το θεωρώ μεγάλη “απώλεια” το ότι δεν έχει έρθει ο Σταύρος. Έχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω ένα αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι 10 χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο. Δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα και ο Σταύρος να είναι στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή, θέλω να είναι “παρών”” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης αποκάλυψε λεπτομέρειες για ένα βασικό χαρακτηριστικό του, την αφηρημάδα του που τον έχει κάνει στο παρελθόν να ξεχάσει τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό σε κατάστημα αλλά και τον γιο του σε σούπερ μάρκετ:

Διαβάστε περισσότερα

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα μετά το «Στην Υγειά Μας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ