Ο Έλτον Τζον και ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις μοιράστηκαν δυσάρεστα νέα για την οικογένειά τους, ενώ ο αντίκτυπος στους γιους τους μεγάλος.

Ο χαμός του σκύλου τους πλήγωσε σημαντικά τα παιδιά τους. «Είναι τόσο αναστατωμένοι γιατί δεν έχουν γνωρίσει τη ζωή χωρίς τη Μέριλιν. Ήταν εκεί για όλη τους τη ζωή», ανέφερε ο Φέρνις στο βρετανικό HELLO! «Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστούμε. Το να έχεις δεσμό με ένα ζώο είναι κάτι τόσο ξεχωριστό», σημείωσε.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Έλτον και ο Ντέιβιντ απέτισαν ένα συγκινητικό φόρο τιμής στο κατοικίδιό τους που πέθανε λίγες μέρες πριν από τα 18α γενέθλιά της. Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Ντέιβιντ Φέρνις έγραψε μεταξύ άλλων: «Ένας σπαρακτικός αποχαιρετισμός στην όμορφη και πανέμορφη Μέριλιν μας, λίγο πριν τα 18α γενέθλιά της. Έδωσε στην οικογένειά μας άφθονη χαρά και αγάπη».

έλτον τζον

Ο Ντέιβιντ και ο Έλτον Τζον είναι μαζί από το 1993 και υποδέχτηκαν τον Ζαχάρυ μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο του 2010, ενώ ο Ελάια, ο οποίος γεννήθηκε το 2013 γεννήθηκε μέσω της ίδιας παρένθετης μητέρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ