Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έχουν αποκτήσει τα παιδιά τους, Pax, Zahara, Maddox, Shiloh, Knox και Vivienne. Το ζευγάρι, όμως χώρισε το 2026, και ο Pitt έχει αναφερθεί στα παιδιά του με συνεντεύξεις και δηλώσεις του. Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με τον γιο του, Pax, συγκεντρώσαμε δηλώσεις του.

Με τα τρία από τα έξι παιδιά τους υιοθετημένα, ο Pitt και η Jolie έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στην οικογενειακή ζωή.

«Είναι από το αίμα μου όσο κάθε γεννημένο παιδί, και είμαι δικός τους», είπε στο Esquire ο Brad Pitt. «Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά. Άρα: Όποιος σκέφτεται (υιοθεσία), ψηφίζω ναι», ειπε.

brad pitt

O Brad Pitt είχε μια αυστηρή ανατροφή και αποκάλεσε την παιδική του ηλικία «πολύ, πολύ σκληρή», αλλά δήλωσε ότι ήταν επίσης χαρούμενη. Έμαθε από τον πατέρα του πως πρέπει να υπάρχει πειθαρχία.

«Θέλω πειθαρχία με τα αγόρια», είπε στο The Telegraph Magazine. «Τα κορίτσια δεν κάνουν κανένα λάθος, οπότε δεν χρειάζεται. Νιώθω ότι η δουλειά μου είναι να τα βοηθήσω να βρουν τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, να βάλω πολλά πράγματα μπροστά τους και να τα τραβήξω πίσω όταν ξεφεύγουν από τη γραμμή, ώστε να ξέρουν ποιοι είναι».

Ο Brad Pitt επαίνεσε επίσης τον πατέρα του που έκανε τα πάντα για να βελτιώσει την οικογένειά του, λέγοντας: «Μεγάλωσα με το να είσαι ικανός, να είσαι δυνατός, να μην δείχνεις αδυναμία», εξήγησε στους New York Times το 2019. «Κατά κάποιον τρόπο τον αντιγράφω. Είχε μεγαλώσει μέσα σε ακραίες κακουχίες και φτώχεια, πάντα έμελλε να μου δώσει μια καλύτερη ζωή από ό,τι είχε, και το έκανε».

brad pitt
Getty Images

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο περιοδικό Psychologies το 2014, ο Brad Pitt έκανε μια μεγάλη δήλωση: «Νοιάζομαι για τα παιδιά μου περισσότερο από ό,τι για τον εαυτό μου, κάτι που νομίζω ότι είναι ο πραγματικός ορισμός της αγάπης. Βλέπεις τον εαυτό σου από το παρελθόν και γίνεσαι πιο γενναιόδωρος και δοτικός, θέλεις μόνο το καλύτερο για την οικογένειά σου».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ο πλουσιότερος άνθρωπος εν ζωή από τότε που έγινα πατέρας. Το ότι είμαι πατέρας με άλλαξε σε τόσα πολλά επίπεδα και με έκανε πιο γενναιόδωρο και ζωντανό. Βλέπω τα παιδιά μου ως ένα ουσιαστικό κομμάτι της ζωής μου. Μου αρέσει να είμαι πατέρας και όλες οι ευθύνες που συνεπάγεται αυτό».

Ο ίδιος εξομολογήθηκε στο V Magazine: «Είναι ξεκαρδιστικό. Είναι το πιο αστείο, το πιο όμορφο πράγμα που έχω αναλάβει ποτέ».

photos: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRAD PITT, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ