Επιτυχημένη τραγουδίστρια, λαμπερή περσόνα, μα κυρίως μητέρα. Η Τάμτα, η εκκεντρική star με τις μεγάλες επιτυχίες, λατρεύει την κόρη της Άννι και σε κάθε ευκαιρία εκφράζει τα συναισθήματά της δημόσια.

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, η μονάκριβή της είχε γενέθλια και η Τάμτα της ευχήθηκε μέσα από το Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της. «Χρόνια πολλά αγάπη της ζωής μου», έγραψε μεταξύ άλλων. Όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο, η Άννι μοιάζει πολύ στη μαμά της ενώ θα μπορούσε να πιστέψει κάποιος ότι είναι αδερφές.

Η Τάμτα, σε παλαιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για την Άννι είχε αναφέρει: «Δεν μοιάζουμε καθόλου! Δεν έχουμε καμία σχέση. Η κόρη μου έχει μία πανίσχυρη προσωπικότητα. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Εκείνη είναι περισσότερο αυτόνομη και ανεξάρτητη».

«Προσπαθώ να κρατάω τον ρόλο της μαμάς, αλλά με την Άννι -και λόγω ηλικίας- είμαστε πιο πολύ φίλες. Αν χρειάζεται κάτι θα έρθει μόνη της να μου το συζητήσει, δεν θα τη ζαλίσω εγώ. Μιλάμε, συζητάμε, ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις. Αλλά, ακόμα κι όταν διαφωνούμε, εκείνη στο τέλος θα κάνει το δικό της», έχει επίσης υποστηρίξει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΜΤΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ