Χωριστούς δρόμους ακολουθούν η Κάτια Ταραμπάνκο και ο tattoo artist Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Εspresso. Στη συνέντευξή του μίλησε με πικρία για το γνωστό μοντέλο ενώ ισχυρίστηκε ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

«Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί», δήλωσε Θοδωρής Κωνσταντόπουλος. Και πρόσθεσε:

«Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια έκανε τις επιλογές της. Είμαστε οι επιλογές μας και αυτό το κρατάω. Δεν μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για εμένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μια βδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I Dο” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο».

Η απογοήτευσή του είναι έκδηλη καθώς πρόσφατα της είχε κάνει πρόταση γάμου ενώ δεν είχε διστάσει να χτυπήσει το όνομά της τατουάζ στο πρόσωπό του.

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι νέες δηλώσεις του πρώην συντρόφου της στο Super Κατερίνα

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για το χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο. «Υπάρχει μία πικρία μεγάλη. Απογοήτευση. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, κανένας δεν τα ήθελε!», είπε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Όσον αφορά την πρόταση γάμου που της είχε κάνει και το τατουάζ που χτύπησε στο πρόσωπό του, δήλωσε: «Όλα αυτά τα ωραία πράγματα. Παρακάτω. Από όσο ξέρω έχει κάτι άλλο αυτή την περίοδο. Οι φήμες έτσι λένε. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Αλλά για να το λένε οι φήμες έτσι είναι. Το μόνο πράγμα που της είπα είναι :”Καλή τύχη!”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ