Ο Τάσος Χαλκιάς και η Ιωάννα Μαλέσκου είχαν μια αμήχανη τηλεοπτική στιγμή στο χθεσινό “Love it” με τον ηθοποιό να εκνευρίζεται με τον χρόνο που είχε στη διάθεσή του, αλλά και με τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Ο γιος του Άρης, λοιπόν, θέλησε να κάνει ένα insta story και να εκφράσει τη γνώμη του, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Τάσος Χαλκιάς δεν

«Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ. Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν.

Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από τον τότε που τον θυμόμαστε», έγραψε στο instagram ο Άρης Χαλκιάς, και ο πατέρας του έκανε repost το εν λόγω στιγμιότυπο με τις σκέψεις του γιου του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΣΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ