Καλεσμένος του “Στούντιο 4” βρέθηκε ο Τάσος Κωστής και αναφέρθηκε στον καρκίνο που τον ταλαιπώρησε αλλά και στο πώς τον διαχειρίστηκε και κατόρθωσε να μη θολώσει το μυαλό του.

«Δεν κοιτάω ποτέ πίσω. Δεν κάνω μνημόσυνα. Κοιτάω πάντα μπροστά γιατί είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Κοιτάω τι θα κάνω αύριο, άσχετα και αν δεν το κάνω ή αν θα προλάβω να το κάνω. Έτσι αντιμετώπισα την ασθένεια. Δουλειά της και δουλειά μου. Έπρεπε να καταλάβω αν αυτό που είχα ήταν μάχιμο. Φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου. Αλλά έπρεπε να κρατάω την ψυχραιμία μου και το μυαλό μου καθαρό για να καταλαβαίνω αυτά που μου λέει ο γιατρός. Να μη θολώνει το μυαλό μου. Το μυαλό είναι σαν το νερό, όταν είναι κουνημένο είναι θολό. Δεν είναι εύκολο», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Κωστή τόνισε: «Πάλεψα σκληρά. Όλη αυτή η εμπειρία δεν άλλαξε τον χαρακτήρα μου. Γιατί να αλλάξω; Είμαι καλός από άποψη… Αντιμετώπισα την ασθένεια δουλεύοντας και κάνοντας υπομονή. Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά η γυναίκα μου. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις, όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο, η γυναίκα μου λιποθύμησε»

Η σύζυγός του Μαριάννα πέρασε επίσης καρκίνο, στον πνεύμονα, και ο ηθοποιός δήλωσε: «Όταν έμαθα ότι έχει η γυναίκα μου καρκίνο ταράχτηκα πιο πολύ γιατί κατάλαβα τι τραβάει αυτός που είναι έξω από το χειρουργείο. Εγώ έκανα οκτώ ώρες χειρουργείο, ήταν ένας “ύπνος”. Ξύπνησα, δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε πόναγα, τίποτα. Αυτή όμως… Πέρασαν οκτώ ώρες μαρτύριο μέχρι να βγω εγώ από το “μαχαίρι”. Όπως πέρασα εγώ όταν έκανε χειρουργείο η γυναίκα μου κι εγώ ήμουν απ’ έξω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ