Το θρίλερ της χθεσινής εξαφάνισης του Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος μάλιστα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά τον σάλο με το βίντεο που μοιράστηκε και σχολίαζε τα κιλά μιας κοπέλας, μπορεί να έλαβε τέλος, καθώς ο ίδιος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της έρευνας η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα“.

«Δυστυχώς δεν έχω νεότερο. Τον ψάχνω παντού. Ανησυχώ πολύ γιατί έχει πάρει αρκετά χάπια και αν πέσει σε κώμα εκεί στις ερημιές δεν θα τον βρει κανείς… Ήπιε πολλά χάπια και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Τα ήπιε τα χάπια. Το είπε σε μια πολύ καλή του φίλη και το πιστεύω. Δεν θα της έλεγε ψέματα», ανέφερε η ίδια.

Η κοπέλα που σχολίασε ο χορογράφος, μίλησε εχθές στις πρωινές εκπομπές και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι λίγο τρομακτικό και ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόνταν το πρόσωπό μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δε μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο. Τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΣΟΣ ΞΙΑΡΧΟ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ