Η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και οι δυο τους έχουν υπάρξει φίλοι. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν απομακρυνθεί, ενώ η τραγουδίστρια δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί ακόμη για όσα συμβαίνουν μεταξύ τους.

Η ίδια για ακόμη μια φορά “κυνηγήθηκε” ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποια παραπάνω τοποθέτηση, μετά και το insta story της, και ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω ακόμη».

Κόνι Μεταξά

Ο χορογράφος μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και στον Σπύρο Κεραμίδα και ανέφερε ότι «η Κόνι είναι οικογένεια», ενώ εξομολογήθηκε ότι αντάλλαξαν μηνύματα.

«Ο καθένας απαντάει όπως θέλει. Εγώ απαντάω με το συναίσθημα. Επειδή δεν θέλει να πει να πει κάτι, είναι τυπική, σαν να είναι δικηγόρος. Της έστειλα ένα μήνυμα να δω και να της πω το παράπονό μου κάπως και μου απάντησε όμορφα, αλλά δεν έχουμε μιλήσει. Από εμένα ήταν ένα συναισθηματικό μήνυμα, από την Κόνι ήταν πιο τυπικό. Ήταν καλή μαζί μου, αλλά είναι πολύ περίεργο. Ακολουθούμαστε στα social, δουλειά είναι εκεί, είναι διαφορετικό.  Νομίζω και η Κόνι όταν με δει από κοντά θα χαμογελάσει. Είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Έχουμε τσακωθεί και για άλλα πράγματα. Πιστεύω ότι αν βρεθούμε από κοντά, θα τα ξαναβρούμε. Η Κόνι είναι οικογένειά, έχουμε περάσει στιγμές που δεν τις ζεις με φίλους. Σίγουρα σε επηρεάζουν οι δικοί τους άνθρωποι, όπως ο σύντροφος, ο μπαμπάς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ