Η Britney Spears αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ εν μέσω της μεταβατικής περιόδου της ζωής της αφού ο Sam Asghari υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές.

Η Britney βρέθηκε στο Μεξικό με φίλους και αποφάσισε να χτυπήσει ένα κόκκινο φίδι κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.

Η super star μοιράστηκε ένα βίντεο, όπου έδειξε το κόκκινο φίδι της. Γιατί όμως η Britney επέλεξε να χτυπήσει ένα φίδι; Κάποιοι πιστεύουν ότι αλλάζει, όπως ένα φίδι αλλάζει δέρμα, ενώ άλλοι θεωρούν ότι το έκανε για προστασία ή αποφυγή της αρνητικότητας, καθώς τέτοιες θεωρίες ισχύουν σε κάποιους πολιτισμούς.

H Britney Spears την περασμένη Πέμπτη, μοιράστηκε την πρώτη της ανάρτηση από τη χώρα, αναφέροντας τη μικρή της αδερφή, Jamie Lynn Spears: «Όταν η αδερφή σου λέει “την αγαπώ μέχρι θανάτου” … μαθαίνεις να ζεις !!!!».

Η Britney Spears πήρε διαζύγιο από τον Sam Asghari μετά από περίπου 14 μήνες γάμου, ενώ πολλοί εκτιμούν ότι ο Sam ήταν κατάσκοπος του πατέρα της, ο οποίος να θυμίσουμε πως είχε την κηδεμονία/εποπτεία της για 13 χρόνια.

Britney Spears

«Η Britney έχει λόγους να πιστεύει ότι ο Sam δούλευε κρυφά με τον πατέρα της, Jamie, από την αρχή της σχέσης τους. Ο Sam θα παρείχε στον Jamie πληροφορίες που θα τον βοηθούσαν να την κρατήσει υπό φύλαξη. Σε αντάλλαγμα, ο Sam είχε πρόσβαση στη ζωή της και τα χρήματά της», είπε πηγή στην Daily Mail.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ