Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2022 στο Palm Beach της Φλόριντα, αλλά τους τελευταίους μήνες, ήταν στο επίκεντρο μιας αγωγής μεταξύ του πατέρα της Nicola, Nelson Peltz, και των διοργανωτών του γάμου Nicole Braghin και Arianna Grijalba.

Ο πατέρας της κατέθεσε μήνυση τον Δεκέμβριο εναντίον των διοργανωτών του γάμου της, Plan Design Events. Ο Braghin και ο Grijalba προσλήφθηκαν έξι εβδομάδες πριν από το γάμο.

Ο δισεκατομμυριούχος ισχυρίστηκε ότι δεν πήρε πίσω την κατάθεσή του των 159.000 δολαρίων και σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ιστότοπος έλαβε έγγραφα που δείχνουν ότι ο Braghin και ο Grijalba υπέβαλαν ανταγωγή τον Φεβρουάριο του 2023, επικαλούμενοι παραβίαση της σύμβασης.

Η Nicola Peltz, η οποία πέρασε από τρία διαφορετικά σετ διοργανωτών γάμου. Επτά μήνες αργότερα, στις 6 Σεπτεμβρίου, το PEOPLE αποκάλυψε ότι η αγωγή και η διαμάχη για το συμβόλαιο είχαν επιλυθεί.

Ως μέρος του διακανονισμού, η Plan Design Events θα κάνει δωρεά στο όνομα του παντρεμένου ζευγαριού στο CARE Ukraine Crisis Fund. «Το PDE εύχεται στον Nicola και στον Brooklyn Peltz Beckham ευτυχία και μια γόνιμη ζωή μαζί», ανέφεραν τα εμπλεκόμενα μέρη σε κοινή δήλωση.

Στην ακμή της διαμάχης, και τα δύο μέρη παρέμειναν σταθερά στη στάση τους. «Η διασημότητα του ζευγαριού σε συνδυασμό με την παρουσία πολλών καλεσμένων υψηλού προφίλ απαιτούσε από τον διοργανωτή γάμου να έχει την τεχνογνωσία και το προσωπικό για να σχεδιάσει, να συντονίσει και να εκτελέσει μια γαμήλια εκδήλωση του αναμενόμενου διαμετρήματος και πολυπλοκότητας», ανέφεραν οι δικηγόροι του Nelson στο αγωγή.

Οι Braghin και Grijalba ισχυρίστηκαν ότι η Nicola και η μητέρα της, Claudia, δεν ήθελαν η Victoria Beckham να γνωρίζει πόσο μπερδεμένα ήταν τα πράγματα με τον προγραμματισμό, ιδιαίτερα με τη λίστα καλεσμένων, η οποία, όπως ισχυρίστηκαν, άλλαζε συνεχώς, καθιστώντας δύσκολη τη διαχείριση.

«Τόσο η Claudia όσο και η Nicola είχαν επιμείνει ότι η Victoria Beckham (η μητέρα του Brooklyn) δεν μπορούσε να γνωρίζει για τυχόν εσωτερικά λάθη σχετικά με τον συνεχιζόμενο σχεδιασμό του γάμου του γιου της, συμπεριλαμβανομένων τυχόν σφαλμάτων στη λίστα καλεσμένων», ανέφερε η καταγγελία.

Τον Μάρτιο, η Nicola Peltz και η μητέρα της υπέβαλαν πρόταση για απόσυρση από οποιαδήποτε μελλοντική νομική διαδικασία ως απάντηση σε αυτό που χαρακτήρισαν ως «αβάσιμους και κακόβουλους» ισχυρισμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ NICOLA PELTZ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ