Στην χώρα μας βρίσκονται ο Τεό Νιάρχος και η εντυπωσιακή σύντροφός του Camille Rowe και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές και σε οικογενειακό κλίμα.

To διάσημο μοντέλο μοιράστηκε μια σειρά από εικόνες και βίντεο από τις διακοπές τους στη Δήλο, όπου φαίνονται να περνούν υπέροχα, ενώ ο 32χρονος κληρονόμος και λάτρης της τέχνης απαθανατίστηκε να κάνει μια ομολογουμένως εντυπωσιακή βουτιά.

Στη συντροφιά τους είναι η Ηλέκτρα Νιάρχου, η Ευγενία Νιάρχου και η Bianca Bardolini και όλοι μαζί απολαμβάνουν τις βόλτες τους, τις επισκέψεις τους σε μέρη αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, ενώ δεν παραλείπουν να γευματίζουν σε ωραία εστιατόρια.

H Camille Rowe κοινοποίησε ένα τρυφερό στιγμιότυπο των δυο τους, όπου εκείνη βρίσκεται στην αγκαλιά του! Αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια και γνωρίζονταν αρκετά χρόνια πριν συνάψουν δεσμό, ενώ όταν εκείνη χώρισε από τον Harry Styles -το 2017- ήρθαν πιο κοντά.

Ο μικρότερος γιος του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες αγαπά πολύ την Ελλάδα και παρόλο που δεν μένει μόνιμα εδώ, φροντίζει να την επισκέπτεται συχνά! Ο ίδιος έχει αποκτήσει ένα κτίριο στη λεωφόρο Μελρόουζ του Los Angeles και έναν ακόμη χώρο, όπου φιλοξενεί εκθέσεις σπουδαίων καλλιτεχνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ