Η Θάλεια Παπακώστα που αγαπήθηκε από το κοινό από τον ρόλο της ως «Κλαίρη» στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», μίλησε στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν.

Η νεαρή ηθοποιός που φέτος υποδύεται την «Όλγα» στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό που την έκανε να νιώσει ανασφάλεια αλλά και για τον τρόπο που η ίδια αντέδρασε.

Η Θάλεια Παπακώστα μιλά για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από την ηλικία 17-18 ετών και από Έλληνες σκηνοθέτες και με ξένους, έχασα δουλειές. Πέρυσι έφυγα από μία ταινία επειδή μου έκανε ένα σχόλιο ο σκηνοθέτης για το στήθος μου και μετά ο ίδιος σκηνοθέτης απαίτησε να υπάρχει γυμνό. Του λέω δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη όταν μου κάνεις τέτοια σχόλια για το σώμα μου και μετά να απαιτείς να νιώσω ασφάλεια.Έχει φτάσει σε σημείο ο άλλος να ξεφύγει από το λεκτικό, έφαγε μια σφαλιάρα και έφυγα», αποκάλυψε η Θάλεια Παπακώστα.

Φυσικά, η ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο της στην επιτυχημένη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» λέγοντας: «Τον φοβόμουν τον ρόλο, είναι έντονη η Όλγα, είναι κτητική. Είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και νομίζω στο μυαλό της θεωρεί ότι ταιριάζουν γιατί είναι και οι δύο μοναδικοί και ξεχωριστές προσωπικότητες. Θεωρεί πως αν αυτές οι δύο ψυχές θα συναντηθούνε, θα γίνει μια ένωση ιδιαίτερη. Θα νευριάσει σίγουρα όταν μάθει για τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα τον διεκδικήσει σκληρά νομίζω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ