Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε χθες το βράδυ κατά την παρουσίαση του βιβλίου του, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης και αναφέρθηκε στις κόρες του και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους δασκάλους της ζωής αλλά και στο κανονικό σχολείο στο οποίο αποκάλυψε πως αρνούνται να πηγαίνουν οι κόρες του.

Χαρακτηριστικά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης δήλωσε: «Γύρισα όλο τον κόσμο ψάχνοντας να βρω γκουρού, γιόγκηδες, δασκάλους, σαμάνους ινδιάνους, θεραπευτές, Τάι Τσι… Τα έχω ψάξει όλα, μοναστήρια, Άγιον Όρος, τα πάντα…Οι δάσκαλοι της ζωής μας είναι οι προσωπικές μας εμπειρίες».

Στη συνέχεια, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται: «Εδώ ο Πρωθυπουργός της χώρας δέχεται αρνητικά σχόλια, δεν θα δεχθώ εγώ; Αυτά όμως δεν φτάνουν σε μένα. Συμπονώ αυτόν που μου κάνει αρνητική κριτική. Κάποιο πρόβλημα θα έχει, ελπίζω να το λύσει και να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή».

Τέλος, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αποκάλυψε πως οι κόρες του δεν θέλουν να πηγαίνουν στο σχολείο: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο και οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες, γιατί πραγματικά σέβομαι αυτό που μου λένε. Δεν είναι κοπάνα, όταν συνεννοείσαι με τον γονιό σου. Παίρνω τηλέφωνο στο σχολείο και ενημερώνω ότι δεν είναι σήμερα σε διάθεση να έρθουν σχολείο. Καταλαβαίνουν και από το σχολείο, ότι τα παιδιά περνάνε εφηβεία».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Happy Day»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ