Θανάσης Κουρλαμπάς: Ρωτήθηκε αν μετάνιωσε που μίλησε για την κλίση του γιου του στο μπαλέτο

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εγχώριο περιοδικό σχολίασε την τεράστια έκταση που πήρε η δήλωσή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως ο γιος του κάνει μπαλέτο.

Θανάσης Κουρλαμπάς: Ρωτήθηκε αν μετάνιωσε που μίλησε για την κλίση του γιου του στο μπαλέτο

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς όταν ρωτήθηκε αν «Μετανιώσατε που δημοσιοποιήσατε την κλίση του 17χρονου σήμερα γιου σας στο μπαλέτο;», απάντησε «Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου και ήθελα να το κοινωνήσω στον κόσμο, ώστε να παροτρύνω κι άλλους πατεράδες παιδιών που έχουν αυτό το ταλέντο να το δουν θετικά.

Ήταν κάτι που ανέφερα μόνο σε δύο εκπομπές, του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ελεονώρας Μελέτη. Από εκεί και πέρα το πήραν τα πρωινάδικα και τα sites και το αναπαρήγαγαν με τέτοιο τρόπο που ήταν σαν να έβγαινε ο Κουρλαμπάς κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και να έλεγε: Ο γιος μου κάνει μπαλέτο! Σε σημείο που ο ίδιος ο Φοίβος, επειδή οι φίλοι του τον πείραζαν, να με παρακαλέσει να μην αναφερθώ ξανά σε εκείνον! Είναι θλιβερό όλο αυτό, είναι ντροπή»

Η δημοσιογράφος του Vita, Ελευθερία Κανακάκη, επέμεινε στην ερώτησή της και ο Θανάσης Κουρλαμπάς ξεκαθάρισε: «Είπα ήδη ότι είμαι πολύ υπερήφανος για τον γιο μου -τον βλέπω να χορεύει και κλαίω από τη συγκίνηση. Για αυτό δεν μετάνιωσα για τις δύο εκπομπές στις οποίες μίλησα εγώ. Δεν το μετάνιωσα επίσης επειδή, όταν βρέθηκα στην Πάτρα, ήρθαν στο θέατρο ένα νεαρό αγόρι κι ο πατέρας του και μου είπαν πόσο εκτίμησαν που μίλησα δημόσια γιατί κι εκείνο το παιδί κάνει μπαλέτο και στο σχολείο τον κοροϊδεύουν.

Αυτό που μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει και κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός ως προς τι λέω. Πραγματικά είναι αμείλικτος ο τρόπος με τον οποίον τα ΜΜΕ ψάχνουν να βρούνε πράγματα για να πουλήσουν», κατέληξε ο Θανάσης Κουρλαμπάς στη συνέντευξή του.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ