Η Αντζελίνα Χαλντέντα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο The Bachelor του Alpha με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην βίλα του reality, η Αντζελίνα είχε πάρει 13 κιλά και μετά το τέλος του The Bachelor θέλησε να τα χάσει. Ωστόσο, έχασε κι ακόμα 7 κιλά και στις αναρτήσεις που κάνει στο instagram οι followers της της λένε να ξαναπάρει κιλά, γιατί το τόσο αδύνατο δεν της πηγαίνει.

Η Αντζελίνα ζυγίζει τώρα 46 κιλά και αυτό έχει αρχίσει ν’ αγχώνει και την ίδια, αφού όπως είπε δεν έχει κάνει δίαιτα για να χάσει κιλά.

«Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια. Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο instagram» είπε στην espresso και συνέχισε: «Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη»!

The Bachelor: Η νέα εικόνα της πρώην παίκτριας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ THE BACHELOR,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ