Το Apple TV+ ανακοίνωσε την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ, «The Super Models», στις 20 Σεπτεμβρίου 2023. Μια παραγωγή των Imagine Documentaries και One Story Up σκηνοθετείται από τον βραβευμένο με Όσκαρ Roger Ross Williams και τη Larissa Bills.

Η σειρά θα προβάλλει τις μοναδικές καριέρες της Naomi Campbell, της Cindy Crawford, της Linda Evangelista και της Christy Turlington. Οι χωρίς λογοκρισία εξομολογήσεις των μοντέλων που όρισαν το modeling τη δεκαετία του 90,υπόσχεται στους θεατές μια πρωτοφανή πίσω από την κάμερα εξιστόρηση που ξεπερνάει τα catwalks, αλλά φωτίζει τη δυναμική μιας ολόκληρης βιομηχανίας.

Το «The Super Models» ταξιδεύει πίσω στη δεκαετία του 1980, όταν τέσσερις γυναίκες από διαφορετικές γωνιές του κόσμου ενώθηκαν στη Νέα Υόρκη. Ήδη ισχυρές από μόνες τους, η δυναμική που δημιούργησαν όταν έγιναν ομάδα -μαζί με την Κλόντια Σίφερ που όμως απουσιάζει από την ταινία- ξεπέρασε την ίδια τη βιομηχανία. Το κύρος τους ήταν τέτοιο που επισκίαζαν τα ίδια τα brands που παρουσίαζαν.

Σήμερα, τα τέσσερα σούπερ μοντέλα παραμένουν στην πρώτη γραμμή της μόδας, του ακτιβισμού, της φιλανθρωπίας και της επιχειρηματικότητας. Καθώς η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της – και τους ρόλους των γυναικών μέσα σε αυτήν – αυτή είναι η απόλυτη ιστορία εξουσίας και πώς τέσσερις γυναίκες ενώθηκαν για να τη διεκδικήσουν, ανοίγοντας το δρόμο για εκείνες που θα ακολουθήσουν.

Το «The Super Models» παράγεται για το Apple TV+ από την Imagine Documentaries και το One Story Up, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Brian Grazer, Ron Howard, Sara Bernstein, Justin Wilkes, Barbara Kopple, Roger Ross Williams και Geoff Martz, μαζί με τη Naomi Campbell, τη Cindy Crawford. , Linda Evangelista και Christy Turlington Burns.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ