Μία φιλία συνδέει την Τζένη Θεωνά και την Κατερίνα Παπουτσάκη που συμπρωταγωνιστούν στην αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια». Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη είναι καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Τζένη στην ΕΡΤ με τίτλο «Μαμά- δες». Η Τζένη Θεωνά πόζαρε μαζί με την Κατερίνα και στη λεζάντα των φωτογραφιών τους, δήλωσε ενθουσιασμένη με τους κοιλιακούς της καλής της φίλης, έπειτα από την απόκτηση δύο παιδιών, του Μάξιμου και του Κίμωνα.

Τζένη Θεωνά για Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το κορίτσι έχει κοιλιακούς μετά από δύο παιδιά»

«Το κορίτσι έχει κοιλιακούς, μετά από δύο παιδιά, και χωρίς γυμναστική. Δεν καταλαβαίνω ούτε πώς ούτε γιατί κι ούτε θα μας πει. Γιατί αυτό το Σάββατο στις 17.00 στις @mamades_ert @ertofficial_ έχουμε πολύ πιο σημαντικά πράγματα να συζητήσουμε. Πέρα από την διαχρονική ομορφιά της, η ειλικρίνεια και η γενναιοδωρία της γοητεύουν εξίσου. Απροκάλυπτος, ανερυθρίαστος διθύραμβος για την φίλη μου, την Κατερίνα, την αγορομάνα.», έγραψε η Τζένη Θεωνά.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της  Κατερίνας Παπουτσάκη από τον Παναγιώτη Πιλαφά. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση των δύο γιων τους, Μάξιμου και Κίμωνα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Αύγουστο του 2012 στο αγαπημένο τους νησί στη Δονούσα. Εννέα μήνες αργότερα ήρθε στη ζωή τους ο πρωτότοκος γιος τους, Μάξιμος και στις 4 Μαρτίου του 2019 ο μικρότερος γιος τους Κίμωνας.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο. Οι δύο τους είχαν ποζάρει αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ