Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης και αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και στα παιδιά τους.

«Επειδή δουλεύαμε πολύ υπήρχαν φορές που είχα τα παιδιά και δύο μέρες αν χρειαζόταν, αντίστοιχα κι η μαμά τους. Είχε στηθεί από την αρχή… Όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ τον είχα από το πρωί μέχρι το βράδυ», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε με ειλικρίνεια: «Θέλει καλή διάθεση. Όταν έρχονται τα παιδιά η συνεννόηση είναι πάντα δύσκολη γιατί είναι μεγάλη η αλλαγή. Θέλει ισορροπία».

Μαραντίνης

Για την επιθυμία των γιων τους να βλέπουν ίσες ημέρες τους γονείς τους, ανέφερε: «Τα παιδιά είπαν “θέλουμε να βλέπουμε μισές μέρες τον μπαμπά και μισές τη μαμά”. Θα ήταν λάθος που θα μετανιώναμε πικρά αν προσπαθούσαμε να το αλλάξουμε αυτό. Τα παιδιά μας έχουν γονείς σε μια προσωρινή δημοσιότητα και πολλές φορές μπορεί να ασχοληθούν μαζί μας, τούς είπαμε από νωρίς για τη δουλειά μας και τους αναφέραμε τους κανόνες της δουλειάς μας. “Μπορεί να λένε πράγματα που δεν ισχύουν για τη μαμά και τον μπαμπά, αν κάτι σάς φανεί διαφορετικό πρέπει να έρθετε να το συζητήσουμε” τούς είπαμε. Αλλά δεν χρειάστηκε».

Ακόμα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε μια ειλιρινή τοποθέτηση στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά: «Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις τα λάθη σου και να προσπαθείς να τα αλλάξεις. Καλός μπαμπάς ή μαμά δεν ξέρω αν υπάρχει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ