Ο Θοδωρής Μαραντίνης απαντά: «Γιατί χωρίζουν οι άνθρωποι Θοδωρή;»

Ο τραγουδιστής των Onirama βρέθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή Καλύτερα Αργά και μίλησε για όλα, χωρίς ενοχή και ντροπές.

Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν αποφάσισα να χωρίσω, βγήκα από τον γάμο με πολλή ενοχή»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Η αλήθεια είναι ότι βλέπω όντως τον τελευταίο καιρό πάρα πολλούς ανθρώπους να χωρίζουν» – Πηγή: Instagram

Ο χωρισμός του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ήταν μια είδηση που είχε ταράξει. Έκτοτε, ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν μια πολύ καλή σχέση.

Όταν ρωτήθηκε περί των σύγχρονων σχέσεων και της αύξησης του ποσοστού των χωρισμών, ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ειδικός πάνω στο θέμα. Αν υπάρχει θα γίνει πλούσιος. Η αλήθεια είναι ότι βλέπω όντως τον τελευταίο καιρό πάρα πολλούς ανθρώπους να χωρίζουν.

Είναι πολύ δύσκολο να δεις μια σχέση να υπάρχει, από τα επίσημα στατιστικά. Δηλαδή, μιλάμε ότι πάνω από το 50 με 60% πάνε για χωρισμό και μιλάμε και για ένα 10 με 20% που μένουν μαζί αλλά είναι για να χωρίσουν. Άρα 2 στις 3 (σχέσεις) χωρίζουν».

Θοδωρής Μαραντίνης: Θεωρώ ότι πλέον ο κόσμος δεν έχει χώρο για τον άλλον. Καθόλου. Ο καθένας έχει τα δικά του θέματα και μέσα εκεί δεν υπάρχει εύκολα χώρος για τον άλλον. Είναι η εποχή, είναι οι συνθήκες, είναι μια αλλαγή;
Θοδωρής Μαραντίνης: «Θεωρώ ότι πλέον ο κόσμος δεν έχει χώρο για τον άλλον» – Πηγή: Instagram

Στη συνέχεια, αναρωτήθηκε ποιο είναι το στοιχείο εκείνο που έχει κάνει τις σχέσεις σήμερα τόσο διαφορετικές και σημείωσε: «Μου κάνει εντύπωση. Τι γίνεται διαφορετικά; Θέλανε και παλιότερα να χωρίσουν οι άνθρωποι και απλά δεν το τολμούσαν; Τώρα απλά το τολμούμε;

Θεωρώ ότι πλέον ο κόσμος δεν έχει χώρο για τον άλλον. Καθόλου. Ο καθένας έχει τα δικά του θέματα και μέσα εκεί δεν υπάρχει εύκολα χώρος για τον άλλον. Είναι η εποχή, είναι οι συνθήκες, είναι μια αλλαγή; Δεν το έχω ορίσει δεν είμαι και τόσο εξπέρ. Υπάρχει περισσότερος εγωισμός και μεγαλύτερη ελευθερία, το οποίο έχει τα καλά του αλλά έχει τα κακά του».

Στην ερώτηση: «Αν είχες μια κόρη και ερχόταν και σου έλεγε “έχω ερωτευτεί έναν frontman”, θα της έλεγες “καλό παιδί για γάμο, παντρέψου τον”;»

Εκείνος απάντησε, χαριτολογώντας: «Στο υπόγειο θα την κλείδωνα. Δεν μου αρέσουν τα κλισέ, νομίζω ότι όλα τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το κόσμο και την έκθεση μοιραία χωρίζουν».

Βασανίστηκα αρκετά χρόνια με αυτό στο μυαλό μου, σκεπτόμενος αν πρέπει να χωρίσω ή όχι, κι έλεγα όχι, πρέπει να το παλέψω.
Θοδωρής Μαραντίνης: «Βασανίστηκα αρκετά χρόνια με αυτό στο μυαλό μου, σκεπτόμενος αν πρέπει να χωρίσω ή όχι, κι έλεγα όχι, πρέπει να το παλέψω» – Πηγή: Instagram

Τέλος, ο τραγουδιστής δήλωσε περί του δικού του χωρισμού και της σκέψης πως κάθε γάμος που οδηγεί σε χωρισμό είναι πάντα αποτυχημένος: «Βασανίστηκα αρκετά χρόνια με αυτό στο μυαλό μου, σκεπτόμενος αν πρέπει να χωρίσω ή όχι, κι έλεγα όχι, πρέπει να το παλέψω.

Όταν έφτασα στο σημείο που πήρα αυτήν την απόφαση βγήκα από τον γάμο με πολλή ενοχή, ακόμη και τότε, στην πορεία όμως συνειδητοποίησα ότι ήταν χειρότερο αυτό που έκανα.

Όταν κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να το προσπαθώ άλλο, θα έπρεπε να το έχω αποφασίσει χωρίς ενοχή. Άρα και πιο σύντομα και χωρίς ενοχή».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή Καλύτερα Αργά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ