Θύμα κλοπής έπεσε χθες ο Λευτέρης Πανταζής, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Γεια Σου», το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ταξίδευε αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη όταν έχασε μια αποσκευή με πολύτιμα πράγματα.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και την Μαρία Μπακοδήμου και αποκάλυψε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά μετά από τρεις μήνες που χάνει κάτι προσωπικό του.

«Εγώ δίνω τον σάκο μου στις αποσκευές, γιατί έχω μέσα σπρέι και τα λοιπά. Έχω συνήθως ένα κοστούμι μαζί μου και μία τσάντα με πράγματα που χρειάζομαι. Το κοστούμι το παίρνω μαζί μου, την τσάντα τη δίνω κλειδωμένη στις αποσκευές», σημειώνει ο τραγουδιστής.

«Είχα ένα τσαντάκι μαύρο μεγάλου οίκου μόδας. Σαν νεσεσέρ μικρό, άδειασε τη τσάντα μου κάποιος και πήρε μόνο αυτό το τσαντάκι. Στο αεροδρόμιο. Πήγα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, άνοιξα τη τσάντα και δεν υπήρχε το τσαντάκι. Δούλευα το βράδυ και δεν μπόρεσα να πάω στο αεροδρόμιο. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν σε λίγες μέρες θα με ενημερώσουν τι έγινε. Ήταν πολύ περίεργο. Μου άνοιξαν τη τσάντα και πήραν μόνο το τσαντάκι. Θα ακούσω πρώτα την αεροπορική εταιρεία και μετά θα κάνω καταγγελία» αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ